Kavel tweede maal bekeken

Wat een ramp die kant op rijden gisteren, alles stond vast en elk stoplicht tegen!
Eindelijk daar aangekomen om te zoeken naar de septictank konden we deze niet vinden… De septictank is hoogstwaarschijnlijk onder de oprit gemaakt en ze hebben er geen deksel op zitten? (wordt nagevraagd, de kopers weten waar deze ligt volgens de akte)
We zijn er ook heengegaan zonder exact te weten waar te zoeken (niet zo handig bleek), we gingen ervan uit dat er wel een deksel op zou zitten welke we even omhoog konden tillen om te zien of het niet droog stond.

We hebben in de tussentijd geleerd dat septic tanks makkelijk 40 jaar meegaan en dat de huidige er nu 15 jaar ligt, de kans is dan klein dat deze het niet meer doet.

Wat we wel hebben gevonden zijn de watermeter en verschillende afvoeren, elektra etc…

Het is niet helemaal voor niets geweest.
Bij het vorige bezoek hadden we nog het idee wat lijkt het klein.
We hebben er nu wat op rondgelopen en we waren elkaar zelfs even kwijt, en als je dan even rond kijkt is het ineens niet meer ‘wat lijkt het zo klein’.

Er loopt ook een weg voorlangs welke redelijk wat herrie maakt, maar als je wat meer het land oploopt merk je dat het meer achtergrond geluid wordt.
Dit is voor ons een bevestiging dat het straks niet meer te horen is als er een geluidswerende heg/bomen/bosjes etc  gemaakt is tussen de tuin en de weg en wanneer we achter het huis op het terras zitten!
Vraag me ook sterk af of je er überhaupt nog wat van merkt…

De indruk van de kavel is positief veranderd!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *